Bel gratis: 085 8888 002
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

1. Maak uw reis online op maat

Door een geavanceerde techniek is het bij VoetbalTravel.nl mogelijk uw voetbalreis te boeken op basis van 'live beschikbaarheid'. Uw voordelen daarbij zijn:

 • Boek uw totale reis eenvoudig online. Boek uw voetbalreis inclusief vlucht, hotel, zitplaatsen en eventuele extra's eenvoudig online bij de specialist.
 • Vluchten op maat. Kies zowel de direct beschikbare vluchtijden als het vertrekvliegveld van uw voorkeur eenvoudig online.
 • Hotel op maat. Bij de bestemmingen Barcelona, Madrid en Inter Milan kiest u een direct beschikbaar hotel van uw voorkeur. U ziet tevens de ligging van het hotel t.o.v. het stadion met de handige interactieve kaart (Google Maps). Bij de overige bestemmingen kiest u voor de hotelklasse van uw voorkeur en boeken wij vervolgens uw hotel op basis van de actuele beschikbaarheid.
 • Zitplaatsen op maat. Kies stadionplaatsen van uw voorkeur met directe beschikbaarheid. Kies uw stadionplaatsen met gebruik van de overzichtelijke stadionplattegronden (voor meeste bestemmingen beschikbaar).
 • Verzekeringen en extra's. U kunt eenvoudig uw reisverzekering bijboeken. Daarnaast kunt u voor een aantal bestemmingen attracties als een stadion- en museumtour eenvoudig bijboeken.

2. Geen losse zitplaatsen

De voetbalwedstrijd is natuurlijk het hoogtepunt van uw reis. We begrijpen dat u samen van de wedstrijd wil genieten om er vervolgens nog lang over te kunnen napraten! Daarom bieden we u een unieke 100% zitplaasgarantie. U bent daardoor verzekerd van:

 • Tot drie personen gegarandeerd bij elkaar. Tevens garanderen we u dat u nooit losse plekken ontvangt.
 • Tijdige bezorging van uw voetbalkaarten We garanderen we een tijdige bezorging van de voetbalkaarten per koerier bij de hotelreceptie. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloos verloop van uw voetbalreis.

Lees meer over de 100% Zitplaatsgarantie.

3. Directe, persoonlijke service

Een perfect verlopen voetbalreis is voor ons niet voldoende. We willen u ten alle tijde op een uitstekende manier van dienst zijn. U kunt dan ook rekenen op:

 • Deskundige service. Onze deskundige reisadviseurs helpen u graag per e-mail of telefoon. Altijd persoonlijk, altijd snel geholpen en geen betaalde telefoonnummers of wachtrijen. Het is echt waar, probeer het.
 • 24-uurs telefonische ondersteuning tijdens uw reis. Hoewel we uw reizen met de grootste zorg uitvoeren weten we dat er tijdens de reis altijd situaties kunnen ontstaan waarin u onze assistentie nodig heeft. Uiteraard zijn wij tijdens uw reis dag en nacht bereikbaar zodat we u indien nodig snel kunnen helpen. Het betreffende telefoonnumer ontvangt u in uw reisbevestiging.
 • Reisinformatie op maat. We hebben reeds voor u uitgezocht hoe u het beste kunt afreizen naar hotel, stadion en vliegveld. Met onze persoonlijke reisbevestiging gaat u gaat dus onbezorgd op reis.

4. Scherpe prijzen

Bij VoetbalTravel.nl boekt u zelf eenvoudig uw vlucht, hotel en voetbalkaart. U doet dit via ons makkelijke en efficiënte boekingsysteem. Uiteraard helpen wij u waar nodig, maar in principe regelt u alles zelf. Bovendien investeren we niet in dure reclamecampagnes; tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs. In combinatie met een scherpe inkoop, zorgt dit ervoor dat wij u de laagste tarieven kunnen bieden. Waar wij op kosten besparen, ziet u dat direct terug in de prijs van uw voetbalreis.

5. Veilig boeken en betalen

 • We doen er alles aan om u een veilige betaalomgeving te bieden. Het betaaltraject van VoetbalTravel.nl is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en SET (Secure Electronic Transaction) en vindt plaats op een secure server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw adresbalk van uw browser. Uw betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.
  Zodra de (aan)betaling van uw boeking wordt gestart, wordt u via een beveiligde verbinding naar de beveiligde internet betaalomgeving geleidt van onze financiële dienstverlener Docdata Internet Payments die uw betaling vervolgens namens VoetbalTravel.nl afhandelt.
 • We vinden uw privacy erg belangrijk. We gebruiken uw gegevens dan ook uitsluitend voor de afhandeling van uw boeking en zullen deze dan ook nooit delen met derden. Lees ons uitgebreide privacy beleid.

6. Financiële bescherming door SGR

Wij zijn lid van Stichting Garantiefonds (SGR). Het SGR garandeert de uitbetaling van al uw vooruitbetaalde gelden in het onverwachte geval dat onze organisatie niet in staat zal zijn om uw reis uit te voeren. Lees meer

7. Geen boekingskosten

Altijd totaalprijzen. We zijn van mening dat het voor beide partijen makkelijk en duidelijk werkt om altijd met totaalprijzen te werken. Daarom bij ons gegarandeerd:

 • Géén boekingskosten
 • Géén luchthavenbelasting
 • Géén administratiekosten

8. Jaarlijks duizenden tevreden klanten

Reeds sinds 2004 organiseren wij jaarlijks voor duizenden voetballiefhebbers een onvergetelijke voetbalreis. Velen daarvan keren elk jaar terug. Lees wat onze klanten over ons zeggen in een van de vele reviews. U vindt de reviews op de verschillende clubpagina's (in het tabblad 'reviews').

Maarliefst 98% van de reizigers geeft bij terugkomst van de reis aan dat ze VoetbalTravel.nl aanbevelen bij vrienden of famlie. We weten dit omdat we deze vraag aan iedereen stellen bij terugkomst van de voetbalreis (als onderdeel van de review).

9. Lid Thuiswinkel.org

VoetbalTravel.nl is reeds sinds 2007 lid van de Thuiswinkel Organisatie. Ons bedrijf is dus getest door dit toonaangevende consumentenkeurmerk voor webwinkels. U bent dus verzekerd van betrouwbare voorwaarden, afhandeling en van juridische assistentie bij een onverhoopte klacht. Lees meer.

10. Vele reviews

Reeds vele tevreden klanten gingen u voor en schreven een review over hun voetbalreis. U vindt de vele reviews op de verschillende clubpagina's (onder het tabblad 'reviews'). Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van de voetbalreizen en bovendien helpt dit u met het maken van een juiste keuze.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies