Stel je reis naar Real Madrid samen

Snel naar:

In vier klikken naar Estadio Santiago Bernabéu

Maak uw complete voetbalreis naar Real Madrid eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

 

Een bezoek aan een wedstrijd van de Koninklijke uit Madrid is zeer bijzonder. De spelers, het traditionele witte tenue, het stadion: alles is speciaal aan deze club! Zie Real Madrid schitteren in het indrukwekkende Estadio Santiago Bernabéu.

De Spaanse grootmacht presteerde het onmogelijke door maar liefst 3 keer achter elkaar de Champions League te winnen. Daarnaast heeft de geweldig stad Madrid veel te bieden. Genoeg reden voor een bezoek!

Lees meer over Real Madrid

Clubinfo

Succesvolste voetbalclub ter wereld
Real Madrid won tot nu toe maar liefst twaalf keer de Champions League (of de voorloper daarvan, de Europa Cup I) en vier keer de wereldbeker. De club is daarmee recordhouder en succesvolste voetbalclub ter wereld. Door deze successen is Real Madrid ook door de FIFA uitgeroepen tot de beste voetbalclub van de 20ste eeuw. De gloriejaren van de club waren van halverwege de jaren vijftig tot het begin jaren zestig, toen Real Madrid het nationale en internationale voetbal domineerde met vele nationale titels en met 5 opeenvolgende overwinningen in de Europa Cup I. Ook eind jaren 90 en begin deze eeuw was Real Madrid succesvol met drie Champions League overwinningen (1998, 2000, 2002). Hierna werden de successen internationaal echter minder en ook nationaal ging grote concurrent FC Barcelona meerdere malen met de titel aan de haal. Met Zinedine Zidane aan het roer zijn de Madrilen de laatste 3 jaar weer helemaal terug als het aankomt op prijzen pakken. 

Oprichting Madrid C.F. en begin Primera División
Voetbal werd geïntroduceerd in Madrid door studenten en professoren van het Institución Libre de Enseñanza. Sommige van de deze studenten hadden in Engeland gestudeerd. In 1895 richtten zij het een eerste voetbalclub op, genaamd Footbal Club Sky. Madrid CF, het huidige Real Madrid, werd op 6 maart 1902 opgericht als afsplitsing van Club Español de Madrid, wat weer een afsplitsing was van Footbal Club Sky. In 1905 won Madrid CF zijn eerste grote prijs, de Copa del Rey, de Spaanse beker, wat ze de drie opeenvolgende jaren zouden herhalen. In 1920 gaf koning Alfons XIII hen en enkele andere voetbalteams in Spanje de koninklijke titel waardoor de clubnaam veranderde in Real Madrid. Real Madrid stond aan de basis van de oprichting van de Primera División (1929), die ze in het seizoen 1931-32 voor het eerst wonnen en het jaar erop prolongeerde.

Santiago Bernabéu en de gloriejaren
In 1945 werd Santiago Bernabéu Yeste president van Real Madrid. Voordat hij president werd was hij bij de club eerst speler (een aanvaller met meer dan 200 goals voor Real), assistent trainer en hoofdcoach geweest. Hij zorgde als president voor een enorme ontwikkeling van de club. Onder zijn bewind werd het stadion Santiago Bernabéu gebouwd en goede trainingsfaciliteiten opgericht. Ook begon hij met het beleid om grote buitenlandse spelers naar Madrid te halen, waaronder als bekendste Alfredo Di Stéfano en iets later ook Ferenc Puskás. Het was ook Bernabéu die samen met o.a. een journalist van de Franse sportkrant l’équipe voor het eerst een internationaal Europees toernooi voor landskampioenen oprichtte, wat later de UEFA Champions League zou worden. Real Madrid won dat toernooi meteen 5 maal achter elkaar tussen 1956 en 1960 en won het nogmaals in 1966. En ook in de jaren 70 domineerde Real Madrid de Primera División door in die periode 5 keer kampioen te worden en 3 keer de Spaanse beker te veroveren. Los Gálacticos Real Madrid heeft zich deze zomer voor hun doen relatief rustig gehouden op de transfermarkt. De enige grote aankoop was Fábio Coentrão die voor €30 miljoen werd gehaald van Benfica. De laatste jaren staat de club erom bekend zich tijdens de transferperiode te versterken met grote voetbalnamen en daarvoor ook veel geld te willen betalen. Begin deze eeuw werden grote spelers gehaald zoals Zidane, Figo, Beckham en Ronaldo. Dit sterrenelftal dat onder andere nog eenmaal de Champions League won werd toen Los Gálacticos genoemd. In eerste instantie een positieve bijnaam, maar vanwege het vervolgens uitblijven van meer successen kreeg de term een negatieve bijklank. 

Rijkste voetbalclub ter wereld
Naast de succesvolste wordt Real Madrid ook gezien als de rijkste voetbalclub ter wereld vanwege hun jaarlijkse inkomsten van rond de €440 miljoen per jaar. Ook heeft de club echter een grote schuld die geschat wordt op €330 miljoen. Het is in Spanje vaak normaal dat clubs grote schulden hebben.

Nederlanders bij Real Madrid
Bij Real Madrid zijn meerdere Nederlanders spelers actief geweest. - John Metgod (1982-1984) - Clarence Seedorf (1996-2000) - Ruud van Nistelrooy (2006-2010) - Arjen Robben (2007-2009) - Wesley Sneijder (2007-2009) - Klaas-Jan Huntelaar (2008-2009) - Rafael van der Vaart (2008-2010) - Royston Drenthe (2007-heden) Clarence Seedorf is het succesvolste geweest en won in 1998 de Champions League en de Wereldbeker met Real. Ruud van Nistelrooy werd in zijn eerste twee seizoenen met Real Madrid kampioen en in zijn eerste seizoen zelfs topscorer van de Primera División. Royston Drenthe is nog altijd speler bij Madrid, maar omdat Mourinho heeft aangegeven dat hij niet op speeltijd hoeft te rekenen speelt hij dit seizoen op huurbasis voor Everton. Zowel Leo Beenhakker als Guus Hiddink zijn trainer geweest bij Real Madrid. Guus Hiddink was slechts één seizoen (1998-99) trainer en kende een teleurstellend seizoen ondanks dat hij vlak na zijn aanstellen wel met Real de wereldbeker veroverde. Leo Beenhakker was meer succesvol en haalde in de vier seizoenen dat hij trainer was (eind jaren 80, begin jaren 90) 3 keer het kampioenschap en eenmaal de beker. Zijn periode in Madrid leverde hem de bijnaam Don Leo op.

Tenue en Logo
Real Madrid speelt thuis compleet in het wit. In het begin van het bestaan van Real had hun witte shirt nog een blauwe baan schuin over het shirt lopen, maar deze is vrij snel verdwenen. Deze schuine blauwe baan is nog wel terug te zien in het logo van de club. Het uit shirt van Madrid is altijd óf volledig zwart óf volledig paars. Het logo van Real Madrid bestaat al vanaf het begin uit een ronde cirkel met de drie letters MCF over elkaar heen geschreven.

Real_Madrid_Logo_by_zizou5

Nadat de koninklijke titel werd verkregen werd daarop de kroon toegevoegd. Toen in 1931 de monarchie werd afgeschaft verdween de kroon even. Maar twee jaar na het einde van de burgeroorlog werd de kroon op het logo weer in ere hersteld.

Stadion Santiago Bernabéu
Het stadion van Real Madrid is het Santiago Bernabéu, vernoemd naar de president van de club die zoveel voor de club heeft betekent. In 14 december 1947 werd het stadion in gebruik genomen en in 1955 werd het stadion hernoemd naar de zittende president die onder andere initiatief had genomen tot de bouw ervan. Real Madrid CF Stadium – Estadio Santiago Bernabéu, Madrid (Spain), HDR

In eerste instantie had het stadion een capaciteit van 75.145 toeschouwers, waarvan meer dan de helft staanplaatsen. Uitbreidingen halverwege de jaren 50 verhoogde de capaciteit naar 120.000. Uiteindelijk door de eis van de UEFA dat alle plaatsen zitplaatsen dienden te zijn, verloor het een groot deel van zijn capaciteit. Het stadion heeft nu alleen maar zitplaatsen en heeft met de laatste uitbreidingen een capaciteit van 80.354 toeschouwers. In het Bernabéu stadion is ook een museum dat zeker de moeite waard is. Het is niet noodzakelijk om te boeken, maar het museum sluit twee uur voordat een wedstrijd begint.


Wedstrijden

Wedstrijden Datum Reissom  
Real Madrid - Atlético Osasuna
2 daags, wo. 25 september 2019
vanaf € 546 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 211 (hotel + kaart)
Atlético Madrid - Real Madrid
2 daags, za. 28 september 2019
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 978 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 482 (hotel + kaart)
Real Madrid - Club Brugge (CL)
2 daags, di. 1 oktober 2019
vanaf € 734 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 171 (hotel + kaart)
Real Madrid - Granada CF
2 daags, za. 5 oktober 2019
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 190 (hotel + kaart)
FC Barcelona - Real Madrid
3 daags, za. 26 of zo. 27 oktober 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 1000 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 740 (hotel + kaart)
Real Madrid - CD Leganés
4 daags, wo. 30 oktober 2019
vanaf € 376 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 190 (hotel + kaart)
Real Madrid - Real Betis
3 daags, za. 2 of zo. 3 november 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 429 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 224 (hotel + kaart)
Real Madrid - Galatasaray SK (CL)
2 daags, wo. 6 november 2019
vanaf € 278 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 131 (hotel + kaart)
Real Madrid - Real Sociedad
3 daags, za. 23 of zo. 24 november 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 406 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 220 (hotel + kaart)
Real Madrid -
2 daags, di. 26 november 2019
vanaf € 419 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 279 (hotel + kaart)
Real Madrid - RCD Espanyol
3 daags, za. 7 of zo. 8 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 344 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 212 (hotel + kaart)
Valencia CF - Real Madrid
3 daags, za. 14 of zo. 15 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 351 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 235 (hotel + kaart)
Real Madrid - Athletic Bilbao
3 daags, za. 21 of zo. 22 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 194 (hotel + kaart)
Getafe FC - Real Madrid
3 daags, za. 4 of zo. 5 januari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 470 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 245 (hotel + kaart)
Real Madrid - Sevilla FC
3 daags, za. 18 of zo. 19 januari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 381 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 242 (hotel + kaart)
Real Madrid - Atlético Madrid
3 daags, za. 1 of zo. 2 februari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 503 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 371 (hotel + kaart)
Real Madrid - Celta de Vigo
3 daags, za. 15 of zo. 16 februari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 334 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 194 (hotel + kaart)
Real Madrid - FC Barcelona
3 daags, za. 29 of zo. 1 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 901 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 751 (hotel + kaart)
Real Betis - Real Madrid
3 daags, za. 7 of zo. 8 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 492 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 336 (hotel + kaart)
Real Madrid - SD Eibar
3 daags, za. 14 of zo. 15 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 381 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 230 (hotel + kaart)
Real Madrid - Valencia CF
3 daags, za. 21 of zo. 22 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 427 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 281 (hotel + kaart)
Real Madrid - RCD Mallorca
3 daags, za. 11 of zo. 12 april 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 537 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 260 (hotel + kaart)
RCD Espanyol - Real Madrid
4 daags, wo. 22 april 2020
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 390 (hotel + kaart)
Real Madrid - Getafe CF
3 daags, za. 25 of zo. 26 april 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 424 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 246 (hotel + kaart)
Athletic Bilbao - Real Madrid
3 daags, za. 2 of zo. 3 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 629 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 297 (hotel + kaart)
Real Madrid - Deportivo Alavés
3 daags, za. 9 of zo. 10 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 423 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 248 (hotel + kaart)
Real Madrid - Villarreal CF
3 daags, za. 16 of zo. 17 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 568 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 393 (hotel + kaart)
Bekijk alle wedstrijden van

In vier klikken naar Estadio Santiago Bernabéu

Maak uw complete voetbalreis naar Real Madrid eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Wedstrijden Datum Reissom  
Real Madrid - Atlético Osasuna
2 daags, wo. 25 september 2019
vanaf € 546 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 211 (hotel + kaart)
Atlético Madrid - Real Madrid
2 daags, za. 28 september 2019
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 978 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 482 (hotel + kaart)
Real Madrid - Club Brugge (CL)
2 daags, di. 1 oktober 2019
vanaf € 734 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 171 (hotel + kaart)
Real Madrid - Granada CF
2 daags, za. 5 oktober 2019
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 190 (hotel + kaart)
FC Barcelona - Real Madrid
3 daags, za. 26 of zo. 27 oktober 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 1000 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 740 (hotel + kaart)
Real Madrid - CD Leganés
4 daags, wo. 30 oktober 2019
vanaf € 376 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 190 (hotel + kaart)
Real Madrid - Real Betis
3 daags, za. 2 of zo. 3 november 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 429 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 224 (hotel + kaart)
Real Madrid - Galatasaray SK (CL)
2 daags, wo. 6 november 2019
vanaf € 278 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 131 (hotel + kaart)
Real Madrid - Real Sociedad
3 daags, za. 23 of zo. 24 november 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 406 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 220 (hotel + kaart)
Real Madrid -
2 daags, di. 26 november 2019
vanaf € 419 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 279 (hotel + kaart)
Real Madrid - RCD Espanyol
3 daags, za. 7 of zo. 8 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 344 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 212 (hotel + kaart)
Valencia CF - Real Madrid
3 daags, za. 14 of zo. 15 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 351 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 235 (hotel + kaart)
Real Madrid - Athletic Bilbao
3 daags, za. 21 of zo. 22 december 2019  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 194 (hotel + kaart)
Getafe FC - Real Madrid
3 daags, za. 4 of zo. 5 januari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 470 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 245 (hotel + kaart)
Real Madrid - Sevilla FC
3 daags, za. 18 of zo. 19 januari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 381 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 242 (hotel + kaart)
Real Madrid - Atlético Madrid
3 daags, za. 1 of zo. 2 februari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 503 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 371 (hotel + kaart)
Real Madrid - Celta de Vigo
3 daags, za. 15 of zo. 16 februari 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 334 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 194 (hotel + kaart)
Real Madrid - FC Barcelona
3 daags, za. 29 of zo. 1 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 901 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 751 (hotel + kaart)
Real Betis - Real Madrid
3 daags, za. 7 of zo. 8 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 492 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 336 (hotel + kaart)
Real Madrid - SD Eibar
3 daags, za. 14 of zo. 15 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 381 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 230 (hotel + kaart)
Real Madrid - Valencia CF
3 daags, za. 21 of zo. 22 maart 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 427 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 281 (hotel + kaart)
Real Madrid - RCD Mallorca
3 daags, za. 11 of zo. 12 april 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 537 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 260 (hotel + kaart)
RCD Espanyol - Real Madrid
4 daags, wo. 22 april 2020
vanaf € 509 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 390 (hotel + kaart)
Real Madrid - Getafe CF
3 daags, za. 25 of zo. 26 april 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 424 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 246 (hotel + kaart)
Athletic Bilbao - Real Madrid
3 daags, za. 2 of zo. 3 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 629 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 297 (hotel + kaart)
Real Madrid - Deportivo Alavés
3 daags, za. 9 of zo. 10 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 423 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 248 (hotel + kaart)
Real Madrid - Villarreal CF
3 daags, za. 16 of zo. 17 mei 2020  
kies uit vele (vluchten), hotels en zitplaatsen
vanaf € 568 (vlucht + hotel + kaart) vanaf € 393 (hotel + kaart)

Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje. De stad heeft een inwonertal van ruim 3.200.000. In deze stad is op elk vlak veel te beleven! Hoogtepunten op cultureel gebied zijn natuurlijk het koninklijk paleis (Palacio Real), drie grote kunstmusea: het Museo del Prado, het Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofí­a en het Museo Thyssen-Bornemisza en het retiro park. Op het gebied van uitgaan zult u zich zeker niet hoeven te vervelen. Madrid staat bekend om haar bruisende nachtleven! Naast de talloze bars, discotheken en hippe clubs, kunt u ook gewoon drank in de winkel kopen en op straat of op pleintjes nuttigen. Voor de shopaholic zijn hier ook grootste mogelijkheden. Maar waarschijnlijk is het belangrijkste kenmerk van Madrid de stierengevechten!

Madrid

Lees meer over Madrid

Stadsinformatie

shutterstock_712467547

 

Hieronder hebben we enkele hoogtepunten van de stad voor u geselecteerd, en wilt u een bezoek brengen aan de prachtige stad Madrid in combinatie met een voetbalwedstrijd? Bekijk dan het aanbod op voetbalreizen Real Madrid of voetbalreizen Atlético Madrid!

Retiro

Door haar ligging in het midden van het land beschikt Madrid niet over een strand, maar wel over prachtige parken en tuinen die, vooral in de zomer, veel bezoekers trekken. Het bekendste en misschien wel mooiste park van de stad is het “Parque del Buen Retiro”. Oorspronkelijk was het een exclusief toevluchtsoort van de Koninklijke familie, maar sinds de 2e helft van de 18e eeuw is het opengesteld voor bezoekers. Er is veel te zien in het park, zoals het “Palacio de Cristal” (glazen paleis), het monument voor Alfonso XII en de roeibootjes op “El estanque”, het meer aan de noordzijde van het park. Laatstgenoemde attractie is zeker een aanrader. De drukste maar ook leukste dag in het Retiro is zondag. Op deze dag zijn er veel straatartiesten en muzikanten te vinden, die hun kunsten vertonen.

"shutterstock_627584264/

Het mooie Retiro Park in het hart van het cetrum.

Metro: Retiro of Atocha

Wandeling langs Gran vía, Puerta del Sol en Plaza Mayor

Een wandeling langs deze drie bekende plekken in het hartje van Madrid is zeker de moeite waard. Het is aan te raden te beginnen op de Gran Vía. Deze prachtige straat, uit het begin van de 20e eeuw, was tot de jaren ’60 het belangrijkste commerciële centrum van de stad. Er zijn dan ook veel grote winkelketens gevestigd. Halverwege de Gran Vía treft u de Plaza del Callao, waar veel bioscopen te vinden zijn. Als u deze oversteekt komt u terecht in de Calle Preciados, wederom een grote winkelstraat. Deze komt uiteindelijk uit op de “Puerta del Sol”, het middelpunt van de stad. 

 

shutterstock_479987260

Dit is het punt van waaraf alle afstanden in Spanje worden gemeten. Op dit plein staat ook het in brons gegoten symbool van Madrid, een beertje dat aardbeien van een boom eet. Vervolgens neemt u de uiterst rechtse straat die vanaf de Puerta del Sol loopt, de Calle Mayor. Na een paar honderd meter ligt aan de linkerkant van deze straat de Plaza Mayor.

Dit plein vormde tijdens het bewind van de Habsburgers het hart van Spanje en dateert uit 1561. Het is een prachtig plein dat zeker uitnodigt tot een drankje op een van de vele terrasjes.

 

shutterstock_473474257

Metro: Gran Vía, Callao of Sol.

Palacio Real

Het Palacio Real (koninklijk Paleis) ligt op een prachtige plek in het westen van de stad. Het is een enorm, wit paleis met aan de linker kant haar eigen kathedraal, de “Catedral de Nuestra señora de la Almudena”. Van binnen is het paleis als in een sprookje. Het ontbreekt er aan niets en men wordt overspoeld door goud en overdadige decoraties. Het complex bestaat niet alleen uit het paleis zelf, maar er bevinden zich ook de Koninklijke apotheek, wapenruimte en bibliotheek. Aan de Noordzijde van het Paleis liggen ook “Jardines de Sabatini”, de prachtig onderhouden paleistuinen.
Metro: Ópera

 

shutterstock_501002293

Atocha

Dit is een van de grootste stations van Madrid. Het bestaat uit een metrostation én treinstation. In de hal van het treinstation is een kunstmatig onderhouden botanische tuin en bij het metrostation het indrukwekkende monument voor de aanslagen van 11 maart 2004.
Metro: Atocha

shutterstock_187925276

De Rastro

Dit is de grootste markt van Madrid. Deze vind elke zondagochtend plaats. Het is een vlooienmarkt waar van alles te krijgen is, van antiek tot muziek en van keukengerei tot kleding, alles is er voor een zacht prijsje. Na de markt gaan de kooplui de cafétjes in de buurt in en is het erg gezellig in de wijk.
Metro: La Latina

Las Ventas

Dit is de stierenvechtersarena van de stad. Een prachtig bouwwerk uit 1929, waar plaats is voor 23.000 mensen. Het stierenvechtseizoen is in de zomer, maar ook buiten dit seizoen kunt u het museum in de arena bezoeken.
Metro: Ventas

 

shutterstock_252183049


Zitplaatsen

Maak uw complete voetbalreis naar Real Madrid eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Standaard reserveren we categorie 3 zitplaatsen voor u. Uw kaarten opwaarderen naar een categorie 2 of categorie 1 zitplaats is mogelijk. Hier een overzicht van de categorieën voor FC Barcelona:

Categorie 3 (korte zijde, 3e ring)
Categorie 2 (korte zijde, 2e of 1e ring)
Categorie 1 (lange zijde, 2e of 1e ring)

Een upgrade naar minimaal categorie 2 is aan te raden. Alle categorieën bieden een uitstekend zicht op het veld. Bij categorie 2 zit u echter -voor een beperkte meerprijs- een ring lager of aan de lange zijde en heeft u dus beter zicht over de actie!

VoetbalTravel.nl

Meer informatie

Zitplaatsen

Maak uw complete voetbalreis naar Real Madrid eenvoudig op maat en bepaal zelf uw vlucht, reisdata, hotel en zitplaats. Geen boekingskosten!

Standaard reserveren we categorie 3 zitplaatsen voor u. Uw kaarten opwaarderen naar een categorie 2, categorie 1 or categorie 1 VIP zitplaats is mogelijk. Hier een overzicht van de categorieën voor Real Madrid:

  • Categorie 3 (korte zijde, 3e ring)
  • Categorie 2 (korte zijde, 2e of 1e ring)
  • Categorie 1 (lange zijde, 2e of 1e ring)

Een upgrade naar minimaal categorie 2 is aan te raden. Alle categorieën bieden een uitstekend zicht op het veld. Bij categorie 2 zit u echter -voor een beperkte meerprijs- een ring lager of aan de lange zijde en heeft u dus beter zicht over de actie!

De toeslag voor de zitplaatsen verschillen per arrangement. In stap 2 van het boekingsproces kunt u de zitplaatsen van uw voorkeur direct kiezen.Fotos

Real
Categorie 3 - Zitplaatsen op de derde ring van de korte zijde.

Floris
Categorie 2 - Zitplaatsen onderaan de 2e ring van de korte zijde.

Manel
Categorie 1 - Zitplaatsen aan de lange zijde, 2e ring.

Bernabeu
Categorie 1 - Zitplaatsen aan de lange zijde, 1e ring.


Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies