Stel je reis naar Real Madrid samen

  • Voetbalreizen Real Madrid

Betrouwbaar en veilig boeken

Betrouwbaar en veilig boeken

Stadioninfo

Het prachtige Bernabéu stadion is in 1947 in gebruik genomen. De capaciteit heeft in de jaren gefluctueerd met als hoogtepunt 120.000 toeschouwers in de jaren ’50. Momenteel biedt het stadion -dat is vernoemd naar een oud voorzitter- plaats aan ruim 85.000 toeschouwers. De grootheid en de historie van het stadion maken dit tot een prachtige voetbaltempel. Hoge, steile tribunes zorgen voor een compact stadion met een speciale sfeer.

Bernabéu stadion (stadion tour)
Voor uw voetbalreis is het Bernabéu stadion natuurlijk de belangrijkste reden om af te reizen naar Madrid. Daarom raden we u, boven alle culturele rijkdom die Madrid u biedt, een bezoek aan het Bernabéu aan!

De tour is op eigen gelegenheid. U loopt achtereenvolgens langs de bovenste tribunes bij de nok van het stadion, het presidentiële terras, de perskamer, de kleedkamers (helaas is alleen de kleedruimte voor de uitclub te bekijken) erg mooi museum, de spelerstunnel en….het veld.

"Estadio
Estadio Santiago Bernabéu.

Vooral het betreden van het veld is een indrukwekkend moment. Als u loopt over het heilige gras en de hoge steile tribunes over het veld ziet hangen, zult u ervaren hoe het voelt om hier te mogen voetballen! Openingstijden: maandag tot zaterdag van 10.00 tot 19.30 uur. Zondagen en vakanties van 10.30 tot 18.30 uur. De kaarten kunnen gekocht worden bij de kassa’s bij poort nummer 7 (u loopt hier recht op af als u vanaf Metrostation Bernabéu komt). De toegang voor de tour is vlakbij de kassa (B-toren). Website: Bekijk de officiële website van de Bernabéu tour. Tip: We raden u aan om de tour niet op de wedstrijddag te plannen. Niet alleen zijn de openingstijden aangepast maar ook is de tour vaak ingekort (kleedkamer kan bijvoorbeeld niet bezichtigd worden).

Foto's

"Real
Ook zonder publiek is het Bernabéu een indrukwekkend stadion.

"Estadio
Zicht van korte zijde.

"Real
Een mooie voetbalavond in Madrid.

"Real
Het enorme stadion gelegen in het centrum van Madrid.

Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews
Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om u een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies