Bel gratis: 085 8888 002
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews


Bekijk in deze video hoe ons concept werkt (50 seconden)

Boekingsprocedure

Bij VoetbalTravel.nl boekt u uw voetbalreizen geheel online. Het boekingsproces is simpel en overzichtelijk. Na de volgende 6 stappen te hebben voltooid, is uw volledig verzorgde voetbalreis gereserveerd:

 • Stap 1. U kiest eerst een arrangement van uw voorkeur door een club te kiezen in het linker menu. U bekijkt het arrangement. U ziet alle relevante gegevens voor het betreffende arrangement in één scherm. De totaalprijs is gebaseerd op een tweepersoons boeking.U kiest het aantal personen dat wenst deel te nemen aan de reis. Bij een éénpersoons boeking wordt de éénpersoonskamer toeslag toegevoegd op het moment dat u naar stap 2 gaat.
 • Stap 2. U kiest de reisopties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om uw verblijf te verlengen. De reissom wordt dan verhoogd indien u naar de volgende stap gaat. In deze stap kunt u ook de vlucht van uw voorkeur kiezen.
 • Stap 3. U vult de gegevens van de reizigers en de hoofdboeker in. U kunt aangeven of u een reis- of annuleringsverzekering van de Europeesche verzekeringen wenst af te sluiten. We vragen u aan te geven waar u ons van kent en akkoord te gaan met algemene voorwaarden. Ook kunt u eventuele opmerkingen kenbaar maken. Als alles is ingevuld kiest u de betaalmethode van uw voorkeur (iDEAL of creditcard).
 • U wordt doorgeschakeld naar de beveiligde betaalomgeving. U betaalt uw reis en ontvangt vervolgens een e-mail ter bevestiging.
 • Uw arrangement is gereserveerd. U ontvangt een e-mail ter bevestiging en uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u de reisbescheiden in huis met daarin alle informatie die u nodig heeft voor uw voetbalreis!

Na uw boeking

Direct (binnen enkele minuten) na uw boeking krijgt u een bevestiging van uw boeking en betaling per email. In deze bevestiging worden ook alle gekozen vluchten, hotels en eventuele extra´s bevestigd.

Uiterlijk 14 dagen voor vertrek ontvangt u de reispapieren per email. Hierin vindt u informatie als:

 • Bevestiging van de vlucht met aanwijzingen om in te checken op de luchthaven. Het gaat hierbij om e-tickets van de luchtvaartmaatschappij. u ontvangt dus geen vliegtickets in huis. Alle vluchten staan op naam en daarom is vooral uw paspoort of ID-kaart leidend. Daarnaast is de reserveringscode die u in de reispapieren vindt ook belangrijk.
 • Bevestiging van uw hotel. U ontvangt een bevestigingscode en vouchers. U kunt ook bij het hotel inchecken op vertoon van uw paspoort (indien nodig kunt u ook de vouchers tonen).
 • Bevestiging van uw voetbalkaarten. We bevestigen uw boeking van de voetbalkaarten. De voetbalkaarten worden een dag voor de wedstrijd per koerier bezorgd in het hotel. Dit is een 100% veilige methode en hier hebben we al jarenlang een goede ervaring mee. Eventuele vouchers voor de stadiontour worden bij uw voetbalkaarten bezorgd.
 • Indien u transfers of andere extra´s heeft bijgeboekt, worden deze apart bevestigd in uw reispapieren.
 • Noodnummers waarop wij te bereiken zijn tijdens uw reis. We hebben twee noodnummer tot uw beschikking waarop wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het onverhoopte geval dat u een dringende vraag voor ons heeft tijdens uw reis.
 • Routebeschrijving op maat van vliegveld naar hotel en hotel naar stadion.

Met de reispapieren en uw paspoort op zak, bent u dus helemaal klaar om op reis te gaan!

Veilig betalen

VoetbalTravel.nl biedt u twee betaalmogelijkheden om uw reissom online te betalen:

Creditcard
U kunt met Mastercard, Visa of American Express uw voetbalreis betalen. Hoewel VoetbalTravel.nl nimmer administratiekosten of andere toeslagen berekent zijn we helaas genoodzaakt voor deze betaalmogelijkheid 3,5% toeslag te heffen. Bij iDEAL worden deze kosten niet berekend.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.

Herroepingsrecht uitgesloten

Het herroepingsrecht wat op internet geldt voor online aankopen, is niet geldig voor reizen. Als u uw voetbalreis heeft geboekt, zijn de verschillende reisonderdelen al op uw naam gezet en daarom niet zomaar te annuleren.

Als u onverhoopt toch uw reis na uw boeking wil annuleren vragen we u contact met ons op te nemen. De mogelijkheden om reisonderdelen te annuleren en geld terug te ontvangen van onze leveranciers kan per reis verschillen. We bekijken graag voor u de mogelijkheden.

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies