Bel gratis: 085 8888 002
We zijn bereikbaar van maandag
vrijdag van 09:00–17:00 uur
100% Zitplaatsgarantie
Stel makkelijk je complete voetbalreis samen
Bekijk alle voordelen
Lees alle reviews

Privacybeleid

Hier bij VoetbalTravel vinden we je privacy belangrijk. We doen daarom ons uiterste best om alle persoonsgegevens die je aan ons doorgeeft zo goed mogelijk te beschermen. Lees dit Privacybeleid zorgvuldig door zodat je begrijpt hoe we je persoonsgegevens gebruiken en beschermen en hoe we cookies en dergelijke gebruiken wanneer je een bezoek brengt aan onze website. Als je na het lezen van deze informatie vragen hebt over wat we met je persoonsgegevens doen, neem dan gerust contact met ons op met gebruikmaking van de onderstaande contactgegevens. 

Dit Privacybeleid geldt voor alle platforms waarop we met reizen verband houdende services aanbieden, inclusief onze website en sociale media als Facebook wanneer je die gebruikt om met ons te communiceren. Neem in dat geval ook het privacybeleid door van de sites van de desbetreffende sociale media. 

De gegevensbeheerder van de persoonsgegevens zoals bedoeld in dit privacybeleid is VoetbalTravel, een particuliere onderneming met als geregistreerd adres Amstel 178 1017 AE Amsterdam en ondernemingsregistratienummer 02096299.

Wanneer in dit Privacybeleid wordt verwezen naar onze “website” wordt de website bedoeld op VoetbalTravel.nl, met verwijzingen naar “we”, “wij”, “ons” en “onze” doelen we op VoetbalTravel en met “je”, “jij”, “jou” en “jouw” wordt jij als gebruiker bedoeld. 

Welke persoonsgegevens verzamelen we? 

Wanneer je een reis bij ons boekt, zullen we je vragen om bepaalde informatie, inclusief je naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betalingsgegevens. 

Wanneer je een boekingsformulier invult maar je de boeking niet voltooit, zullen we de met behulp van cookies van je verzamelde informatie gebruiken om je te vragen of je misschien hulp nodig hebt en of je je boeking alsnog wilt voltooien.

Er zijn ook andere gelegenheden waarbij je ons informatie doorgeeft, bijvoorbeeld wanneer je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, meedoet aan een van onze wedstrijden of een vragenlijst invult. 

Persoonsgegevens van anderen die je aan ons doorgeeft 

Wanneer je samen met anderen reist of een reis boekt voor iemand anders is het nodig dat je ons hun persoonsgegevens doorgeeft bij het doen van de boeking, bijvoorbeeld hun naam en leeftijd. Je bent er zelf verantwoordelijk voor ervoor te zorgen dat iedereen van wie je de persoonsgegevens hebt doorgegeven daarvan op de hoogte is, ermee akkoord gaat en begrijpt hoe hun gegevens gebruikt en verwerkt worden.

Persoonlijke informatie die we automatisch verzamelen - cookies

Wanneer je een bezoek brengt aan onze website, zelfs als je geen boeking doet, verzamelen we automatisch bepaalde informatie zoals je IP-adres, de datum en het tijdstip waarop je de website hebt bezocht, de gebruikte hardware, software en internetbrowser en informatie over je bezoek, inclusief de pagina's die je hebt bekeken en de manier waarop je die hebt gebruikt. 

Wanneer je gebruik maakt van een mobiel apparaat, verzamelen we gegevens voor het identificeren van je mobiele apparaat, gegevens over je locatie en specifieke instellingen. 

Op onze website wordt gebruik gemaakt van de volgende soorten cookies: 

  • Technische cookies. Deze cookies zijn nodig voor het functioneren van onze website. Dit zijn onder meer cookies die je in staat stellen ergens naar te zoeken, je aan te melden bij beveiligde onderdelen van onze website en om betalingen te doen.
  • Analyse- en prestatiecookies. Deze cookies stellen ons in staat te begrijpen hoe onze bezoekers onze website gebruiken, zodat we de site kunnen verbeteren. We kunnen het aantal bezoekers tellen en zien welke pagina's ze bezoeken. We gebruiken deze cookies ook om te kunnen beoordelen welke marketingactiviteiten invloed hebben op het bezoek aan onze website.
  • Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om je te herkennen wanneer je opnieuw een bezoek brengt aan onze website. We kunnen zo onze content aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en voorkeuren (bijvoorbeeld de taal die je gebruikt of de bestemming waar je de laatste keer naar hebt gezocht).
  • Doelgroepgerichte cookies / cookies van derden. Deze cookies kunnen worden gebruikt door ons, door sites van sociale netwerken en andere externe leveranciers en/of adverteerders voor het registreren van het aantal keer dat je onze website bezoekt en om het mogelijk te maken contact met je op te nemen wanneer je de website hebt verlaten. De verkregen informatie wordt gebruikt om advertenties die je worden getoond over onze producten, zowel op onze website als op websites van derden, aan jou persoonlijk aan te passen

We registreren het IP-adres van het apparaat dat je gebruikt om toegang te krijgen tot onze website (bijv. je telefoon, je mobiel, je laptop of het IP-adres van je computer thuis) wanneer je een bezoek brengt aan onze website. Op die manier kunnen we bij benadering de locatie identificeren van het apparaat dat je gebruikt om een bezoek te brengen aan onze website en het voor toegang tot internet gebruikte domein. 

Het is mogelijk dat we gebruikmaken van andere cookies dan degene die we hierboven hebben beschreven. We zullen deze cookieverklaring zo snel mogelijk actualiseren wanneer nieuwe cookies worden geïntroduceerd, om ervoor te zorgen dat deze cookieverklaring up-to-date is.

Hoe gebruiken we je gegevens?

We gebruiken deze cookies op de volgende manieren:

  • Boekingen:Wanneer je boekt via onze website, maken we gebruik van cookies om op de hoogte blijven van wat je boekt en de informatie die je hebt ingevoerd bij het doorlopen van de stappen van het boekingsproces.
  • Verbeteren van je ervaring:We gebruiken ook cookies voor het verzamelen van informatie die we kunnen analyseren om te beoordelen hoe onze klanten gebruikmaken van onze website en wat ze van onze website verlangen. We kunnen deze gegevens vervolgens gebruiken om ervoor te zorgen dat je op een praktische manier toegang hebt tot je favoriete reizen. Wanneer je een bezoek brengt aan onze website willen we je producten laten zien waarvan we denken dat die je zullen interesseren, of het nu vluchten zijn vanaf het meest dichtstbijzijnde vliegveld (we maken geen gebruik van live locatiegegevens voor deze informatie) of hotels op bestemmingen waar je al eerder naar hebt gezocht. Cookies stellen ons daartoe in staat door ons te laten weten dat je een specifiek apparaat of bepaalde computer hebt gebruikt voor toegang tot onze website. Dat geeft ons beter inzicht in wat voor jou het meest relevant is.
  • Marketing:Wanneer je marketingberichten van ons ontvangt, inclusief e-mails, is het waarschijnlijk dat we de informatie die we verzamelen met behulp van cookies koppelen aan de gegevens van je e-mailregistratie om je informatie op maat te kunnen sturen, tenzij je ons laat weten dat je dat niet wilt. Vergeet niet dat je je af kunt melden in elke e-mail die we je toesturen.
  • Adverteren via ons netwerk:Wanneer je op andere websites bent, kan het zijn dat je advertenties ziet van hotels en vluchten waarnaar je hebt gezocht bij je laatste bezoek aan onze website. We werken met zorgvuldig gekozen advertentienetwerken en agentschappen, die gebruik maken van cookies op onze website voor het verzamelen van informatie over jouw voorkeuren. Op die manier zijn ook onze advertenties ergens anders aan jou persoonlijk aangepast. Houd er rekening mee dat we geen invloed hebben op de manier waarop deze derden gebruik maken van je cookies. Als je niet wilt dat ze toegang tot je cookies hebben, stel dan je cookievoorkeur in zoals beschreven in de onderstaande paragraaf over “Tracking door Externe Providers”.

Wat doen we met je persoonsgegevens? 

Wanneer we eenmaal de informatie over je hebben verzameld, wordt die gebruikt voor de volgende doeleinden: 

  • Boekingen:Eenvoudig gezegd gebruiken we je persoonsgegevens om je de services te verlenen die we verkopen, zoals vluchten, hotels, vervoer, verzekering en aanvullende producten. We hebben bepaalde informatie over jou nodig om te kunnen voldoen aan de verplichtingen in het contract dat je met ons aangaat wanneer je een boeking doet.
  • Gebruikersaccounts:De informatie die je aan ons doorgeeft bij het aanmaken van een account op onze website stelt ons in staat je bepaalde services te verlenen, bijvoorbeeld om je de mogelijkheid te geven zelf je boekingen, persoonlijke instellingen en toegang tot speciale aanbiedingen te beheren.
  • Om contact met je op te nemen in verband met je reis:We gebruiken de contactgegevens die je eerder aan ons hebt doorgegeven om contact met je op te nemen over je reis en om je informatie over je reis door te geven.
  • Klantenservice:Het staat je vrij wanneer dan ook contact met ons op te nemen over onze services, of het nu gaat om een algemeen verzoek, een vraag over je boeking of dat het is om een probleem op onze website te melden. Je kunt dit doen via het systeem om je boeking te beheren op onze website, telefonisch of via de sociale media. We gebruiken de informatie die je hebt doorgegeven om je vragen te beantwoorden en te reageren op je verzoek en al je eventuele toekomstige verzoeken. Als je telefonisch contact met ons opneemt, kan het zijn dat je gesprek wordt opgenomen voor kwaliteitscontrole en training, maar we vragen voorafgaand aan opname van het gesprek voor die doelen altijd om je toestemming.
  • Personalisering:We gebruiken de informatie die we over je hebben, zoals de producten en services die je in het verleden van ons hebt aangeschaft, om ons in staat stellen je voor jou mogelijk interessante producten en services op onze website te laten zien en die aan je door te geven, zoals onze aanbevolen deals en speciale aanbiedingen voor jou. Zo slaan we bijvoorbeeld je zoekopdrachten op om je toekomstige zoekopdrachten aan te kunnen passen aan wat jij nodig hebt. Als je geen gebruik wilt maken van deze functie, dan kun je die via je account uitschakelen.
  • Marketing:Wanneer je een bestelling bij ons hebt geplaatst en je hebt je niet afgemeld (of je hebt ervoor gekozen marketingberichten te ontvangen via e-mail of tekstbericht), dan kunnen we contact met je opnemen via e-mail of een tekstbericht met informatie over andere goederen en services van ons die vergelijkbaar zijn met wat je al eens hebt gekocht of waarnaar je hebt geïnformeerd en waarvan we op basis van onze informatie over jou denken dat die interessant voor je kunnen zijn. We kunnen je contactgegevens ook gebruiken om je telefonisch of per post te benaderen met informatie over producten en services waarvan we denken dat die interessant voor je kunnen zijn, tenzij je aan ons hebt doorgegeven dat je deze berichten niet wilt ontvangen of je ingeschreven bent in het Bel-Me-Niet Register.
  • Promotionele activiteiten:Als je meedoet aan onze promotionele activiteiten (zoals enquêtes of wedstrijden), dan gebruiken we de informatie die je aan ons doorgeeft om die activiteiten te beheren.
  • Verbeteren van onze services:We gebruiken je gegevens soms om ons te helpen bij het verbeteren van de kwaliteit en functionaliteit van de service die we bieden. Daarbij kan het gaan om:
    • het analyseren van je recente bezoeken aan onze website en de verschillende onderdelen van onze website die je bekijkt om te analyseren en te begrijpen hoe onze website wordt gebruikt. Op die manier kunnen we de site meer intuïtief maken. 
    • probleemoplossing, gegevensanalyse, testen, onderzoek, statistische doeleinden en rapportage door ons. Dat helpt ons erbij je de best mogelijke services te bieden. 
    • gecombineerde, geanonimiseerde of gepseudonimiseerde gegevens over de gebruikers van onze website die we onder bepaalde omstandigheden doorsturen aan derden om die services aan ons te verlenen. Meer informatie hierover vind je hieronder in de paragraaf “Wanneer geven we je gegevens door aan derden?”. 

Wettelijke basis voor verwerking van persoonsgegevens

Onze wettelijke basis voor het verzamelen en gebruiken van persoonsgegevens zoals hierboven omschreven is afhankelijk van de desbetreffende persoonsgegevens en de specifieke context waarin we die verzamelen. 

Normaal gesproken verzamelen we je persoonsgegevens echter op grond van de volgende wettelijke bepalingen: 

  • Uitvoering van een contract:Als we contractuele verplichtingen ten opzichte van je hebben, gebruiken we je informatie om te voldoen aan die verplichtingen. Als je bijvoorbeeld een onlineboeking doet op onze website, dan gebruiken we de informatie die je aan ons hebt doorgegeven voor voltooiing van de boeking en beheer van de reserveringen bij de desbetreffende externe leveranciers.
  • Toestemming:We zullen je vragen ons toestemming te geven voor het toesturen van marketinginformatie. Als je ons die toestemming geeft, gaan we daarvan uit wanneer we via e-mail contact met je opnemen met marketinginformatie. Houd er echter rekening mee dat het ons onder bepaalde omstandigheden is toegestaan je marketinginformatie toe te sturen zonder je toestemming. Je kunt je wanneer je dat wilt altijd afmelden voor onze marketingberichten door contact met ons op te nemen via de gegevens aan het eind van dit beleid en de link om je contactvoorkeur aan te passen onderaan elke e-mail die we je toesturen.
  • Gerechtvaardigd belangen:We gebruiken je informatie voor onze eigen gerechtvaardigde belangen, bijvoorbeeld om te zorgen voor de voor jou meest geschikte content op onze website, voor het verbeteren en promoten van onze services en voor onze eigen administratieve doeleinden, inclusief het aanmaken en onderhouden van commerciële records over onze relatie met jou.
  • Wettelijke voorwaarden/vitale belangen:In bepaalde gevallen hebben we een wettelijke verplichting voor het verzamelen van je persoonsgegevens (bijvoorbeeld om te kunnen voldoen aan fiscale regelgeving waarin van ons wordt verlangd dat we records bijhouden en bewaren over door ons verkochte producten en services) of wanneer we de persoonsgegevens nodig hebben voor het beschermen van jouw vitale belangen of die van een andere persoon (bijvoorbeeld wanneer je betrokken bent bij een noodgeval en we je gegevens door moeten geven aan de noodhulpdiensten).

Hoe en waar worden je gegevens verwerkt? 

Alle informatie die we over je bewaren, is opgeslagen op onze beveiligde servers en alle betalingstransacties zijn versleuteld. Toegang tot persoonsgegevens is alleen toegestaan aan geautoriseerd personeel gedurende hun werk. Alhoewel we ons uiterste best doen je persoonsgegevens te beschermen, is het onmogelijk te garanderen dat informatie die wordt doorgegeven via internet volledig veilig is. Het doorgeven van je informatie gebeurt op eigen risico. 

Wanneer we je creditcardgegevens nodig hebben als onderdeel van het boekingsproces, slaan we de laatste 4 cijfers en een autorisatiecode op. In het geval van bepaalde lowcostluchtvaartmaatschappijen gebruiken we de betalingsgegevens die je hebt doorgegeven voor het kopen van je plaats in het vliegtuig en de betaling daarvan. 

De gegevens die we van je hebben verzameld kunnen worden doorgegeven aan en opgeslagen op een bestemming buiten de Europese Economische Ruimte (“EER”), onder meer wanneer we in bepaalde gevallen je gegevens doorgeven aan leveranciers zodat zij ons kunnen helpen bij de serviceverlening aan jou. Wanneer je gegevens worden doorgegeven naar buiten de EER nemen we de passende maatregelen om ervoor te zorgen dat die gegevens over hetzelfde niveau van bescherming beschikken als binnen de EER, onder meer door het aangaan van overeenkomsten met betrekking tot gegevensoverdracht. We maken daarbij gebruik van de door de Europese Commissie van de EU goedgekeurde modelcontractbepalingen of certificeringssystemen zoals het EU-VS-privacyschild. Je hebt recht op informatie over de methode die wordt gebruikt voor het doorgeven van je gegevens naar buiten de EER. Neem om deze informatie op te vragen contact met ons op met behulp van de gegevens in de onderstaande paragraaf “Hoe kun je contact met ons opnemen?”. 

Wanneer delen we je gegevens met derden? 

Onder bepaalde omstandigheden delen we je persoonsgegevens met partijen buiten VoetbalTravel om. Derden waarmee we je persoonsgegevens delen zijn onder meer: 

Onze leveranciers:Als je een boeking bij ons doet, moeten we voor voltooiing van je boeking je reserveringsgegevens doorgeven aan de desbetreffende derden, zoals hotels, luchtvaartmaatschappijen en grondafhandelingsdiensten. Het kan daarbij onder meer gaan om je naam, contactgegevens, betalingsgegevens, de namen en leeftijden van je medereizigers en voorkeuren of speciale omstandigheden die je aan ons hebt doorgegeven bij het doen van je boeking. Als je contact met ons opneemt met een verzoek in verband met je boeking, kan het zijn dat we dat doorgeven aan onze leveranciers als die je beter verder kunnen helpen.

Externe dienstverleners:Dit is iedereen die services aan ons levert of functies voor ons vervult op het gebied van onder meer creditcardverwerking, commerciële analyse, adverteren, beheer van wedstrijden en acties, verzamelen van klantfeedback en klantenservice. We kunnen van deze dienstverleners gebruikmaken om je gegevens voor ons te verwerken voor eenvoudige verzending van marketingmateriaal of om informatie te verzamelen en te analyseren voor verbetering van onze services. Ze hebben uitsluitend toegang tot de eventueel te verzamelen informatie wanneer dat nodig is voor het uitoefenen van hun functies en het is ze niet toegestaan informatie te delen of te gebruiken voor enig ander doel. Wanneer we gegevens doorgeven aan externe dienstverleners om die voor ons te analyseren, of voor statistische doeleinden, dan geven we ze altijd alleen geaggregeerde, geanonimiseerde of gepseudonimiseerde gegevens door.

Betalingsproviders en andere financiële instellingen:Als je vraagt om terugbetaling van je boeking kan het zijn dat we bepaalde reserveringsgegevens door moeten geven aan de betalingsprovider en de desbetreffende financiële instelling, zodat die de terugboeking in behandeling kunnen nemen. Dit kan onder meer een kopie zijn van je boekingsbevestiging of het IP-adres dat je hebt gebruikt bij het doen van je reservering.

Alle bevoegde instanties voor handhaving vande wet, toezichthouders, overheidsdiensten, rechtbanken of andere derdenwanneer we openbaarmaking noodzakelijk vinden (i) als onderwerp van toepasselijke wet- of regelgeving, (ii) voor uitoefening, vaststelling of verdediging van onze wettelijke rechten (inclusief het doen van onderzoek naar vermoedelijk frauduleuze of andere illegale activiteiten) of (iii) voor bescherming van jouw vitale belangen of die van een andere persoon.

Alle andere personenwanneer je hebt toegestemd in openbaarmaking. Alle rechtstreeks door hotels of andere leveranciers over jou verzamelde informatie en informatie die je doorgeeft via platforms van sociale media, zoals Facebook, valt niet onder dit Privacybeleid. We raden je dringend aan het desbetreffende privacybeleid door te nemen alvorens je persoonsgegevens door te geven. 

 

Tracking door Externe Providers 

We maken gebruik van de service van Google Analytics voor optimalisatie van onze website en onze service. Google Analytics is een service voor webanalyse van Google, Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies, kleine tekstbestandjes die worden opgeslagen op je computer om ons erbij te helpen te analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De informatie die door de cookies wordt aangemaakt over je gebruik van de website (inclusief je IP-adres) wordt aan Google doorgegeven en door Google opgeslagen in de Google datacenters. Google gebruikt deze informatie voor evaluatie van het gebruik van de website, om rapporten voor ons op te stellen over activiteiten op de website en om andere services met betrekking tot de activiteiten op de website en het internetgebruik aan ons te verlenen. Je IP-adres, dat is doorgegeven door Google Analytics, zal niet worden gekoppeld aan andere gegevens die zijn opgeslagen bij Google. Je kunt voorkomen dat Google de door het cookie doorgegeven gegevens over je gebruik van de website (inclusief je IP-adres) verzamelt en analyseert door de volgende browserplug-in te downloaden en te installeren: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Bewaren van je persoonsgegevens 

Wanneer we geen lopende gerechtvaardigde commerciële belangen hebben bij het verwerken van je persoonsgegevens (bijvoorbeeld om je producten te leveren of service te verlenen of om records te bewaren voor het afhandelen van eventuele claims van jou of ons in verband met de door ons aan jou geleverde producten en service), dan zullen we je gegevens wissen of anonimiseren. Mocht dat niet mogelijk zijn (bijvoorbeeld omdat je persoonsgegevens zijn opgeslagen in back-uparchieven), dan zullen we ze veilig bewaren en apart houden om verdere verwerking te voorkomen totdat wissen wel mogelijk is. 

Welke rechten heb je met betrekking tot je persoonsgegevens? 

Je hebt de volgende rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die we over je bewaren: 

  • Als je jouw persoonsgegevens wiltinzien, corrigeren, actualiseren of wissen,dan kun je dat altijd doen.
  • Je kuntbezwaar maken tegen verwerkingvan je persoonsgegevens, ons vragende bewerking te beperkenvan je persoonsgegevens ofoverdracht aanvragenvan je persoonsgegevens.
  • Je hebt het recht om je wanneer je maar wiltaf te melden voor marketingberichtendie we je toesturen. Je kunt dit recht uitoefenen door te klikken op de link “afmelden” of “terugtrekken” in de marketinge-mails die we je toesturen. Neem contact met ons op om andere vormen van marketing te weigeren (zoals marketing per post of telemarketing).
  • Als we persoonsgegevens van je hebben verzameld en verwerkt met je toestemming kun je ook altijdje toestemming herroepen. Herroeping van je toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van gegevensverwerking door ons voorafgaand aan het moment van je herroeping. Het heeft ook geen invloed op bewerking van je persoonsgegevens om rechtmatige redenen van verwerking anders dan toestemming.
  • Je hebt het recht eenklacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteitover het verzamelen en gebruik van je persoonsgegevens door ons. Neem voor meer informatie contact op met je plaatselijke gegevensbeschermingsautoriteit. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) is de gegevensbeschermingsautoriteit voor Nederland.

Mocht je een van je bovengenoemde rechten willen uitoefenen, neem dan contact met ons op met gebruikmaking van de contactgegevens in de onderstaande paragraaf “Hoe kun je contact met ons opnemen?”. We reageren op alle verzoeken die we ontvangen van personen die hun rechten op het gebied van gegevensbescherming willen uitoefenen overeenkomstig de van toepassing zijnde wetgeving inzake gegevensbescherming. 

Hoe zit het met gegevens die zijn verzameld via een mobiel apparaat?

Onze gebruikelijke website is geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en voor tablets. Deze mobiele site werkt op dezelfde manier als onze website. We maken gebruik van tracking van meerdere apparaten, wat ons in staat stelt het gebruikersgedrag op meerdere apparaten bij te houden. We gebruiken dit voor het optimaliseren van marketingactiviteiten en de service die we je bieden. Advertenties die je op andere websites ziet, kunnen dus gebaseerd zijn op je activiteiten op met elkaar verbonden apparatuur. 

Hoe behandelen we persoonsgegevens van kinderen?

Onze website is niet bedoeld voor gebruik door kinderen onder de leeftijd van 18 jaar. We verwerken uitsluitend informatie over kinderen met toestemming van de ouders of wettelijke voogden. 

Veranderingen in ons Privacybeleid 

Het kan zijn dat we dit Privacybeleid van tijd tot tijd aan moeten passen aan veranderende wettelijke, technische of commerciële ontwikkelingen. Wanneer we ons Privacybeleid actualiseren zullen we passende maatregelen treffen om je daarover te informeren, overeenkomstig het belang van de door ons aangebrachte veranderingen. We zullen vragen om je toestemming voor belangrijke veranderingen in het Privacybeleid als en wanneer dit verplicht is volgens de van toepassing zijnde gegevensbeschermings-wetgeving. 

Hoe kun je contact met ons opnemen?

Als je vragen hebt over dit Privacybeleid of wanneer je je rechten op het gebied van gegevensbescherming wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via: 

E-mail:info@voetbaltravel.nl

Postgericht aan:

TravelGroep BV, handelend onder VoetbalTravel.nl
Amstel 178
1017 AE Amsterdam

Betrouwbaar en veilig boeken
Betrouwbaar en veilig boeken
Als eerste op de hoogte van onze acties?

Om je een goede website te kunnen bieden, maken we gebruik van cookies. Meer informatie over onze cookies